COS DE CUMPARATURI
0 produse in cos

Ceaiuri

 Boden Plant vă oferă o gamă diversificată de ceaiuri 100% naturale din plante medicinale culese din zona bogată a munților Apuseni, pentru fiecare aparat al organismului și afecțiunile sale în cure de 30 zile, cantitate 250 grame.

Ceai pentru afectiuni hepato-biliare
Ceai pentru afectiuni hepato-biliare
Este un amestec din 14 plante medicinale cu efect de stimulare a funcțiilor hepato-biliare și de regenerare a ficatului și pancreasului. Ceai din plante naturale hepato-protector cu efect coleretic-colagog care curăță și regenerează ficatul, stimulează evacuarea bilei și stimulează funcțiile pancreasului. Cura cu ceai este binevenită și pentru persoanele care nu au afecțiuni hepato-biliare, în scopul regenerării și depurării organismului, timp de o lună pe an.
25 Lei
Ceai impotriva diabetului
Ceai impotriva diabetului
Ceaiul impotriva diabetului este un amestec din 10 plante medicinale cu rolul de a regla metabolismul glucidic, scade şi normalizează cantitatea de zahăr în sânge (hiperglicemie) şi eliminarea lui prin urină (glicozurie), în cazul unei cure cu acest ceai putându-se diminua sau chiar a renunța la administrarea de medicamente.
25 Lei
Ceai pentru afectiuni respiratorii
Ceai pentru afectiuni respiratorii
Este un amestec din 10 plante medicinale cu rolul de a stimula procesul de expectorație, ajută la degajarea căilor respiratorii și calmează tusea. Ceai pentru afectiuni respiratorii are acțiune expectorantă, antiseptică, fluidizantă a secrețiilor traheo-bronşice, antiinflamatoare, calmantă și degajatoare a căilor respiratorii.
25 Lei
Ceai impotriva obezitatii
Ceai impotriva obezitatii
Este un amestec din 11 plante medicinale cu rolul de a stimula realizarea arderilor catabolice, stimulează laxația, mărește diureza, și ajută la eliminarea grăsimilor. Ceai impotriva obezitatii din plante naturale.
25 Lei
Ceai pentru afectiuni gastro intestinale
Ceai pentru afectiuni gastro intestinale
Este un amestec din 10 plante medicinale cu rolul de a stimula digestia, ajută la reglarea tranzitului intestinal și calmează spasmele și durerile digestive. Ceai din plante medicinale naturale elimină hiperaciditatea, vindecă ulcerul indiferent de localizare sau vechime, cicatrizant, antispastic, dispare colita de fermentaţie, calmează afecţiunile provocate de nervii stomacali.
25 Lei
Ceai pentru afectiuni renale
Ceai pentru afectiuni renale
Este un amestec din 10 plante medicinale cu rolul de a stimula rinichii, mărește diureza, și curăță rinichii de nisip, pietre și infecții. Ceai pentru afectiuni renale din plante medicinale naturale - ceai diuretic care curăță și regenerează rinichii. Cura cu ceai este binevenită și pentru persoanele care nu au afecțiuni renale, în scopul regenerării timp de o luna pe an.
25 Lei
Ceai pentru afectiuni circulatorii
Ceai pentru afectiuni circulatorii
Este un amestec din 9 plante medicinale cu rolul de a mări viteza de circulație a sângelui, întărește circulația periferică, scade colesterolul și ajută la reglarea tensiunii arteriale. Ceai din plante naturale are rol vasodilatator, accelerează viteza de circulaţie a sângelui prin scăderea vâscozităţii acestuia, scade colesterolul. Având o circulaţie mai bună, în urma unei cure picioarele se vor încălzi uşor
25 Lei
Ceai pentru hipertensiune arteriala
Ceai pentru hipertensiune arteriala
Este un amestec din 10 plante medicinale cu rolul de a fluidiza sângele, reglează tensiunea arterială, reduce valorile colesterolului și împiedică depunerea grăsimilor pe vasele de sânge. Ceai pentru hipertensiune arteriala din plante medicinale naturale reglează tensiunea oscilantă, având efect calmant asupra circulației sangvine, combate depunerea colesterolului, implicit arteroscleroza, diuretic, reconfortează sistemul nervos printr-o mai bună oxigenare a sângelui.
25 Lei
Ceai pentru afectiuni cardiace
Ceai pentru afectiuni cardiace
Este un amestec din 9 plante medicinale cu rolul de a înbunătăți circulația sângelui de la inimă spre întregul organism, reglează bătăile inimii și calmează palpitațiile. Este un ceai din plante naturale care are un rol calmant, liniştitor, tahicardic, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui, tratează nevrozele cardiace şi bolile inimii cu substrat nervos, calmează palpitaţiile.
25 Lei
Ceai pentru afectiuni ale sistemului nervos
Ceai pentru afectiuni ale sistemului nervos
Este un amestec din 9 plante medicinale cu rolul de a calma sistemul nervos central, reconfortează sistemul nervos printr-o mai bună oxigenare a sângelui și a creierului. Ceai natural din plante medicinale are rol de a linişti sistemul nervos, de a înlătura durerile de cap, combate insomniile, ameţelile, agitaţia nervoasă, stările de încordare, stressul, oboseala psihică, aduce un aport sporit de fier în cazul anemiilor feriprive. Acest ceai se poate consuma şi preventiv, neavând nicio contraindicaţie.
25 Lei
Ceai pentru afectiuni ale pielii
Ceai pentru afectiuni ale pielii
Ceai din plante naturale- un amestec din 9 plante medicinale cu rolul de a depura sângele de toxine. Ceaiul are rol benefic, pozitiv depurativ, detoxifiant, de a curăţa sângele de toxine, recomandat pentru alergii, intoxicaţii, acnee şi chiar în diabet. Ceaiul în combinaţie cu alifia de Mărul Lupului ajută în proporţie de 90-95 % la tratarea psoriazisului, eczeme cu o întindere mai mică.
25 Lei
Ceai pentru afectiuni ale prostatei
Ceai pentru afectiuni ale prostatei
Ceaiul este un amestec din 6 plante medicinale cu rolul de a regla funcția urinară la bărbați, dezinfectează tractul urinar și reduce micțiunile nocturne. Este un ceai din plante medicinale naturale care are o acţiune decongestiva a prostatei, dezinfectantă a căilor urinare, antiinflamatoare, diuretică, reducând micţiunile nocturne și calmează jena ce apare la urinare. Pentru persoanele care au vârsta peste 50 ani se recomandă a se urma o cură de una-două luni pe an, preventiv
25 Lei
Ceai de Marul lupului-antihemoroidal
Ceai de Marul lupului-antihemoroidal
Pentru hemoroizi externi se întrebuinţează o singură planta: Mărul lupului. Acest tratament cu ceai de Mărul lupului se poate folosi cu mare succes în tratarea hemoroizilor, a colonului iritat și a fisurilor anale. Ceai din plante naturale pentru hemoroizi.
25 Lei
Ceai pentru afectiuni ginecologice
Ceai pentru afectiuni ginecologice
Este un amestec din 7 plante medicinale pentru uz intern si uz extern cu rolul de a menține igiena intimă genitală. Ceai din plante naturale antiseptic, antimicrobian, cicatrizant şi antifungic, fiind binevenit preventiv, pentru femeile care vor să păstreze o igienă a aparatului genital.
25 Lei
Ceai de Napraznic (200 grame)
Ceai de Napraznic (200 grame)
Năpraznicul (Geranium robertianum) este o plantă medicinală cu o acţiune miraculoasă în bolile tumorale, reuşind să stopeze sau chiar să vindece anumite forme de cancer.
25 Lei
Ceai pentru afectiuni reumatice
Ceai pentru afectiuni reumatice
Ceai din plante naturale- un amestec din 10 plante medicinale cu rolul de a reduce inflamarea articulațiilor. Ceaiul are rol pozitiv în reducerea durerilor articulare, depurativ, și de a ajuta la eliminarea excesului de acid uric, recomandat pentru reumatism, artroze și gută.
25 Lei
Ceai pentru afectiuni tiroidiene
Ceai pentru afectiuni tiroidiene
Acest ceai este un amestec din 7 plante medicinale cu rolul de a regla funcțiile glandei tiroide. Ceaiul are rol pozitiv în normalizarea și reglarea hormonilor tiroidieni fiind recomandat pentru hipo și hiper tiroidism, noduli tiroidieni, amigdalite, laringite și faringite.
25 Lei

Oferte - Produse naturale

Tinctura de Untul pamantului
Tinctura de Untul pamantului
Tinctura de Untul pamantului este o tinctura naturala din plante medicinale puternic revulsivă, vasodilatatoare, antireumatică, antiinflamatoare, stimulentă a circulației periferice.
30Lei 25 Lei
Crema cu Catina si Ulei de masline, 50 gr
Crema cu Catina si Ulei de masline, 50 gr
Este o cremă 100% naturală obținută din mai multe plante medicinale, ulei de măsline, pe suport de grăsime animală și ceară apicolă.
12Lei 10 Lei
Alifie de Untul pamantului, Arnica si Galbenele, 100 gr
Alifie de Untul pamantului, Arnica si Galbenele, 100 gr
Alifie de Untul pamantului, Arnica si Galbenele este o cremă 100% naturală obținută din mai multe plante medicinale, pe suport de grăsime animală și ceară apicolă.
15Lei 12 Lei
Sirop din Muguri de pin, Patlagina si Cimbrisor
Sirop din Muguri de pin, Patlagina si Cimbrisor
Sirop din Muguri de pin , extract 100% natural din mai multe plante medicinale macerate la rece, îndulcit cu zahăr invertit și apă. Sirop pentru Insuficienţă respiratorie, Bronşite cronice sau acute, Laringite, Viroze respiratorii, Alergii, Traheite, Tuse
25Lei 20 Lei

Bestseller

Tinctura de Untul pamantului si Alifie de Untul pamantului Alifie de Untul pamantului, Arnica si Galbenele, 100 gr Alifie de Marul lupului, Galbenele si Rostopasca, 100 gr
Newsletter
Termeni si conditii  Cum platesc  Cum comand
© Copyright BodenPlant IF 2020. Toate drepturile rezervate

Web design byRoyalty