Boden Plant

Din natură….pentru sănătate!

Producător de ceaiuri naturale, tincturi, siropuri și creme din județul Bihor !

Boden Plant SRL este o firmă cu sediul în localitatea Poienii de Jos, judetul Bihor, având ca obiect principal de activitate prelucrarea ceaiului, producerea de tincturi alcoolice, siropuri și alifii.

Povestea noastră a început din anul 1992 când s-a obținut autorizarea pentru comercializarea plantelor medicinale si a preparatelor din acestea. Mai târziu moștenind din familie îndeletnicirea plantelor medicinale am pus bazele întreprinderii Boden Plant și construirea unui Laborator autorizat standardelor și normelor legislative de siguranță alimentară!

Produsele naturiste oferite spre vânzare sunt produse 100% naturale compuse din plante medicinale culese din flora spontană a munților Apuseni!

Toate plantele sunt culese cu grija, iar prelucrarea și ambalarea acestora se face în conditii speciale, respectându-se toate standardele de igiena și calitate impuse, pentru ca dumneavoastra să beneficiati de produse 100% naturale (ceaiuri, tincturi, alifii, siropuri), produse la standarde ridicate.

Ceaiurile medicinale au în compoziție plante culese de către culegătorii noștri, selecționate atent și uscate în mod natural. Tincturile se obțin prin macerarea hidroalcoolică a plantelor având în compoziție un procent mai ridicat de plante și anume 25% față de alte firme.
Siropurile sunt preparate la rece obținute în urma amestecului sucului presat la rece cu zahăr invertit. Cremele sunt extracte din plante pe bază de uleiuri vegetale naturale.

În speranța că produsele noastre se ridică la nivelul așteptărilor dumneavoastră, vă recomandăm să le consumați cu încredere și vă dorim să vă fie de folos și pentru sănătate!